divendres, 28 de gener del 2011

poemes d'amor...

Poesia Infantil i Juvenil: Poemas de amor / Poemes d'amor: poesia per a regal...

com que haviat serà el dia dels enamorats i, no està mai de menys tenir recursos per si algú de vosaltres ho ha de celebrar, he pensat que a plàstica treballem una miqueta amb poemes d'amor... farem cal·ligrames i poemes visuals a partir de poemes escrits per poetes reconeguts i, si algú s'atreveix, tal vegada pot fer punta al llàpis i intantar escriure alguna cosa de creació pròpia amb la inspiració d'aquella persona que tant estimau... endavant, doncs, per començar aquí teniu uns preciosos exemples.

diumenge, 9 de gener del 2011

il·lusionsfinals...

les il·lusions òptiques ens ho varen fer passar molt bé, mentres analitzàvem i observàvem les que anaven trobant, per aquí i per allà, però ho vàrem passar faltal alhora d'intentar dissenyar-ne una nosaltres... només alguns ho varen aconseguir, aquí podeu veure els resultats alguns no es poden considerar il·lusions però són unes composicions ben guapes!


















per un 2011 prósper per a tots...

vàrem omplir les classes d'un divendres, dibuixant els arbres que s'entreveien des d'una finestra rodona que es troba al buit d'unes escales del nostre centre... a tots ens va encantar la sessió i en varen sortir uns resultats dignes dels millors dibuixants, unes il·lustracions precioses, totes diferents, tant que les vàrem aprofitar per a crear una decoració nadalenca que recordava tant a les neules típiques de les nostres esglèsies com a les il·lustracions japoneses... aquí vos en presentam una mostra.